Manel Macià, Montse Niubó i Ivan Hernández, tres dels quatre socis de Mas Corcó Pagesos Forners. Hi falta Debby Parris
Manel Macià, Montse Niubó i Ivan Hernández, tres dels quatre socis de Mas Corcó Pagesos Forners. Hi falta Debby Parris | Sara Blázquez
Josep Comajoan
05/01/2019
Un forn situat entre els camps de cererals de la Teuleria de Corcó importa l’esperit dels ‘paysan-boulangeurs’ francesos a Manlleu | El forn de la cooperativa Mas Corcó Pagesos Forners utilitza varietats tradicionals i antigues recuperades en els camps que es cultiven ells mateixos
Miguel Ángel Serrano, Pilar Rodríguez i Katerina Peressini al forn Massa mare del carrer Sant Pau de Vic
Miguel Ángel Serrano, Pilar Rodríguez i Katerina Peressini al forn Massa mare del carrer Sant Pau de Vic | Sara Blázquez
Sara Blázquez
26/09/2018
Massa mare és un forn de pa cooperatiu que treballa amb cereals antics, massa mare i productes locals i ecològics | «Creiem que el fet de ser cooperativa té molts avantatges a nivell d’implicació, tothom se sent part del projecte, amb la mateixa veu i la mateixa capacitat de decisió»
El ramat del Serradet sortint del corral després de la munyida del matí
El ramat del Serradet sortint del corral després de la munyida del matí | Anna Jordana
Josep Comajoan
03/09/2018
Aquesta cooperativa elaboradora de formatge d'ovella és fruit de la inquietud de tres joves manlleuencs per fer les coses diferents a pagès | Només fan parir a les ovelles un cop a l'any i això els permet dotar de més benestar al bestiar i alhora a les persones que treballen al Serradet
Toni Lodeiro, durant l'entrevista
Toni Lodeiro, durant l'entrevista | Anna Jordana
Josep Comajoan
27/05/2018
«A Food Coop, el supermercat cooperatiu de Brooklyn, tota persona, i són 16.000 sòcies, ha de fer un torn de 2,45 hores al mes, i això diuen que aconsegueix abaratir els preus entre un 30% i un 40%» | «A vegades l’augment d’escala i la professionalització, no només no fa perdre coherència sinó que et permet guanyar-ne»
Pàgina 2 de 2