L'edició argentina d''El porc del demà'
L'edició argentina d''El porc del demà'
28/12/2020
L’editor argentí Leo Rodríguez va participar en la presentació online del passat 10 de desembre, junt amb tres dels autors del llibre, Oscar Arenas Larios, Maria Donlo Sarasua i Núria Barnolas | L’editorial Madreselva ha publicat aquest desembre 'El cerdo del mañana'
Imatge il·lustrativa
08/12/2020
A l'acte, que es farà online en el marc del #RadicalDecember de la Fira Literal, hi participarà l'editor de l'edició argentina del llibre d''El porc del demà' | El concurs de relats distòpics, organitzat per cinc entitats, pretén denunciar la catàstrofe de la indústria porcina a través de la cultura
El primer i tercers classificats, amb Les Truges de la Plana a l'entrega dels premis al Museu del Ter
El primer i tercers classificats, amb Les Truges de la Plana a l'entrega dels premis al Museu del Ter | Aleix Auber
25/09/2020
L'escriptor osonenc va destacar el paper de la cultura en la denúncia de les injustícies socials i ambientals, entre les quals hi ha les originades per la industrialització del sector agrari | El segon premi del concurs de narracions distòpiques sobre la indústria porcina ha correspost a Maria Sevilla Paris i el tercer, a Javier García Lapiedra i Javier Martínez Aznar
Sara Blázquez, Mar Carrera, Ginesta Mary, Roser Iborra i Aina Roca, a la presentació del concurs literari aquest dimarts a Vic
Sara Blázquez, Mar Carrera, Ginesta Mary, Roser Iborra i Aina Roca, a la presentació del concurs literari aquest dimarts a Vic | Aleix Auber
11/02/2020
«El porc del demà» és un concurs de relats emmarcats dins la ficció distòpica en els quals l’eix central giri entorn a la indústria porcina i la seva decadència | Els deu relats finalistes seran publicats en un llibre per Pol·len Edicions | El concurs el convoquen el Grup de Defensa del Ter, Justícia Alimentària, Càrnies en Lluita, Pol·len Edicions i Setembre
Porcs en semillibertat a la Granja Ramonich de la Pinya
Porcs en semillibertat a la Granja Ramonich de la Pinya | Dolors Pena
Josep Comajoan
12/11/2018
Una ruta va permetre als participants en l’acció conèixer de primera mà quatre experiències agroecològiques i de proximitat de la Garrotxa, Osona i el Lluçanès | Pinso i porc ecològic a la Garrotxa, un escorxador de baixa capacitat a la sortida del corral al Lluçanès i una botiga agroecològica gestionada per productors i consumidors a Vic van ser les quatre parades de Porc Aventura II
Pàgina 1 de 1