Tast de xocolates i cerveses a la Festa del Verro i la Birra a Manlleu

S'hi farà un tast de xocolates de Lluís Riera i de cerveses de Capfoguer, Ctretze i Vic Brewery

A l'acte, «Sense sobretaula no hi ha revolució», que es farà al Casal Boira Baixa, també s'hi llegiran reflexions del llibre 'L'espurna' de David Palau

Lluís Riera: «No pretenia fer una pastisseria revolucionària, però defensaré el que humanament cregui»

| 03/10/2018 a les 22:46h
Arxivat a: En moviment, gastronomia, literatura, cultura, L'espurna, Lluís Riera, David Palau, cervesa, xocolata, Casal Boira Baixa
Aquesta notícia es va publicar originalment el 03/10/2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Casal Boira Baixa de Manlleu acull aquest divendres un tast de xocolates i cerveses que s'ha emmarcat en la Festa del Verro i la Birra sota l'epígraf «Sense sobretaula no hi ha revolució». Es tracta d'una activitat que ja s'ha dut a altres municipis en anteriors ocasions i que va a càrrec del pastisser olotí Lluís Riera, que condueix el tast de xocolates, i del periodista i escriptor David Palau, autor del llibre L'espurna, algunes de les reflexions del qual també acompayen el tast de xocolates i cerveses en el que acaba sent una interessant experiència gastronòmica i cultural. En aquesta ocasió les cerveses que es tastaran són de la cooperativa Capfoguer, de Ctretze i Vic Brewery. L'acte es farà a les 8 del vespre. Tot seguit, a partir de 2/4 de 10, hi haurà un sopar de pintxos i músic amb pd's. La Festa del Verro i la Birra és la contraproposta lúdica que presenta el Casal Boira Baixa el cap de setmana que a Manlleu s'hi celebra la Festa del Porc i la Cervesa.
 

 
[EN MOVIMENT és una secció de Setembre per donar a conèixer el dia a dia dels moviments socials i de les entitats d'Osona i la Catalunya interior que treballen per la transformació social]
Alguns dels fruits silvestres comestibles.
Alguns dels fruits silvestres comestibles. | Anna Pujol Navarro
Anna Pujol Navarro
El projecte Plantes Oblidades recupera l’ús de cinc fruits per al seu aprofitament alimentari | El foment de l’economia rural, la millora de la biodiversitat forestal i l’increment de la resiliència davant el canvi climàtic en són els tres eixos principals
El projecte d'Hernani Burujabe serà un dels que es donaran a conèixer al congrés.
El projecte d'Hernani Burujabe serà un dels que es donaran a conèixer al congrés. | Hernani Burujabe
Serà una jornada d’intercanvi, col·laboració i acords entre els agents que impulsen la transició ecosocial | El congrés es desenvoluparà durant el matí del 18 de juny a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (ETSAV)
Una de les activitats inicials s'ha portat a terme a Olius, al Solsonès.
Una de les activitats inicials s'ha portat a terme a Olius, al Solsonès. | Anna Pujol Navarro
Anna Pujol Navarro
Itinerants per diferents comarques de la Catalunya, les activitats són organitzades per les entitats de la Taula Estratègica de Cultura | El cicle vol afavorir la cultura arrelada, la dinamització cultural i l’enxarxament entre projectes