Tast de xocolates i cerveses a la Festa del Verro i la Birra a Manlleu

S'hi farà un tast de xocolates de Lluís Riera i de cerveses de Capfoguer, Ctretze i Vic Brewery

A l'acte, «Sense sobretaula no hi ha revolució», que es farà al Casal Boira Baixa, també s'hi llegiran reflexions del llibre 'L'espurna' de David Palau

Lluís Riera: «No pretenia fer una pastisseria revolucionària, però defensaré el que humanament cregui»

| 03/10/2018 a les 22:46h
Arxivat a: En moviment, gastronomia, literatura, cultura, L'espurna, Lluís Riera, David Palau, cervesa, xocolata, Casal Boira Baixa
Aquesta notícia es va publicar originalment el 03/10/2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Casal Boira Baixa de Manlleu acull aquest divendres un tast de xocolates i cerveses que s'ha emmarcat en la Festa del Verro i la Birra sota l'epígraf «Sense sobretaula no hi ha revolució». Es tracta d'una activitat que ja s'ha dut a altres municipis en anteriors ocasions i que va a càrrec del pastisser olotí Lluís Riera, que condueix el tast de xocolates, i del periodista i escriptor David Palau, autor del llibre L'espurna, algunes de les reflexions del qual també acompayen el tast de xocolates i cerveses en el que acaba sent una interessant experiència gastronòmica i cultural. En aquesta ocasió les cerveses que es tastaran són de la cooperativa Capfoguer, de Ctretze i Vic Brewery. L'acte es farà a les 8 del vespre. Tot seguit, a partir de 2/4 de 10, hi haurà un sopar de pintxos i músic amb pd's. La Festa del Verro i la Birra és la contraproposta lúdica que presenta el Casal Boira Baixa el cap de setmana que a Manlleu s'hi celebra la Festa del Porc i la Cervesa.
 

 
[EN MOVIMENT és una secció de Setembre per donar a conèixer el dia a dia dels moviments socials i de les entitats d'Osona i la Catalunya interior que treballen per la transformació social]
Silvina Merino a l'entrada del local de Creadoness.
Silvina Merino a l'entrada del local de Creadoness. | Anna Pujol Navarro
Anna Pujol Navarro
Entrevista a una de les creadores de l'associació ètica de moda sostenible situada al carrer Robadors de Barcelona | «La nomenclatura economia social és molt europea, però el que significa, al sud global, hi existeix des de fa molt de temps»
Les quatre varietats que han sortit al mercat tenen una etiqueta diferent obra de l’il·lustrador penedesenc Lluís Masachs
Les quatre varietats que han sortit al mercat tenen una etiqueta diferent obra de l’il·lustrador penedesenc Lluís Masachs
Els vins s’han fet a partir de raïm de vinyes treballades per aquest projecte de relleu agrari i inserció de col·lectius vulnerables | Quatre petits elaboradors del Penedès han col·laborat amb el projecte elaborant els quatre vins que configuren la col·lecció
Trini Molist a l'edifici de les Adoberies.
Trini Molist a l'edifici de les Adoberies. | Sara Blázquez Castells
Anna Pujol Navarro
«Hem de prendre consciència per sortir d’aquesta dinàmica de consum bèstia i ferotge» | «Cada segon, a escala internacional, s’aboca un camió ple de roba que no s’aprofita»