Imatge il·lustrativa
03/10/2018
S'hi farà un tast de xocolates de Lluís Riera i de cerveses de Capfoguer, Ctretze i Vic Brewery | A l'acte, «Sense sobretaula no hi ha revolució», que es farà al Casal Boira Baixa, també s'hi llegiran reflexions del llibre 'L'espurna' de David Palau
Imatge il·lustrativa
30/04/2018
«Sense sobretaula no hi ha revolució» és una proposta del restaurant El Gravat; David Palau, de L'Espurna; el xocolater d'Olot Lluís Riera i Setembre
Imatge il·lustrativa
31/03/2017
La presentació es fa dijous vinent, 6 d'abril, a les 8 del vespre al restaurant El Gravat en un acte coorganitzat amb la cooperativa Dies d'agost i la llibreria Muntanya de Llibres | 'Cacáuhatl' és un recopilació de 51 poemes que es corresponen amb 51 tipus diferents de xocolates acompanyats de fotografies de la fotògrafa Pol Vila
Lluís Riera amb el llibre Cacáhuatl, editat per Pol·len Edicions
Lluís Riera amb el llibre Cacáhuatl, editat per Pol·len Edicions | Sara Blázquez
Sara Blázquez
07/02/2017
Conversa amb Lluís Riera, pastisser d'Olot, que acaba de publicar Cacáhuatl (Pol·len Edicions), un recull de 51 poemes fusionats amb 51 tipus de xocolata | «Lamentablement, ens hem pensat durant molt de temps que l'escena era a Barcelona, però no, més enllà de Barcelona no només hi ha escena, sinó que hi ha molts autors i autores que tenen dificultats»
Pàgina 1 de 1