TROBADES

FABA Manresa o com omplir el buit

Ens conviden al Festival Artístic del Barri Antic de Manresa i hi parlem amb persones que hi participen de diferents maneres

Organitzadors, artistes i veïns creen un relat comú per explicar el context del festival

Cultura i revolució

| 10/10/2023 a les 17:53h
Arxivat a: General, FABA, Faba Manresa, Manresa, festival, arts, Anònima, Barri Antic, autoorganització, trobades, Trobades
Aquesta notícia es va publicar originalment el 10/10/2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

TROBADES és la càpsula d'entrevistes de Ràdioclota, en cada episodi s'aproparà la tasca o el conflicte que ocupa la feina d'una associació o col·lectiu. Amb aquestes converses es pretén informar sobre les diferents problemàtiques que afrontem en l'actualitat a través de l'experiència de persones que treballen per construir un futur millor.

El FABA Manresa és el Festival Artístic del Barri Antic de Manresa i en l'edició del 2023 ens van convidar a fer-hi ràdio en directe per entendre des de dins què és, com funciona i com es viu el festival. A través de conversar amb persones implicades de diferent manera en el FABA (organitzadors, artistes, veïns) entenem els orígens d'una iniciativa que ha viscut un relleu natural i que vol dinamitzar i donar espai a tota una escena artística local que existeix però que sovint no és prou visible. També és interessant veure com viuen els artistes la patricipació a un festival com aquest i com els veïns entomen un esdeveniment que els inunda el barri de vida i que pot canviar dinàmiques veïnals.

Produït per La Clota amb la col·laboració del FABA Manresa.
Hi participen:
00:00 Bloc 1 (organització): Josep i Luana.
32:07 Bloc 2 (artistes): Mikel, Nacho i Vesee (de Margarita Quebrada) i Alex (artista visual).
01:05:46 Bloc 3 (veïnes): Cristina, Sergi, Issy.
Presenten: Arnau Musach i Anna Vilamú.
Càmera: Berta Tresserres
Edició: Arnau Musach