Trobades

Iniciatives transformadores des del Carrer de la Riera

Aprofitant les Festes del barri parlem amb dos dels projectes socials que més el remouen, el Casal Claret i el Banc del temps.

L'Erol i l'educació lliure

| 30/01/2023 a les 20:56h
Arxivat a: General, Trobades, trobades, Casal Claret, Banc del temps, Carrer de la Riera, Vic, transformació social
Aquesta notícia es va publicar originalment el 30/01/2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

TROBADES és la càpsula d'entrevistes de Ràdioclota, en cada episodi s'aproparà la tasca o el conflicte que ocupa la feina d'una associació o col·lectiu. Amb aquestes converses es pretén informar sobre les diferents problemàtiques que afrontem en l'actualitat a través de l'experiència de persones que treballen per construir un futur millor.

Per segon any consecutiu els veïns del carrer de la Riera ens van convidar per les Festes del  barri. Aquest cop des de l'interior del Casal Claret parlem sobre iniciatives transformadores que es couen al voltant del barri, com el mateix Casal Claret o el Banc del temps. Amb impulsors i integrants dels projectes parlem del treball social que realitzen al barri i de com les seves accions afavoreixen la cohesió social i incentiven la reflexió i una visió crítica del món. També surten a la conversa temes com la convivència, el dia a dia de l'activisme i la relació amb l'institució.

Conductor: Arnau Musach.
Participen: Anna Larios, Jordi Balcells i Eva López.
So: Roger Sena.
Edició de vídeo: Arnau Musach.