Al carrer

Si la Riera sona, és que aigua porta; Ràdioclota a les Festes del Carrer de la Riera

Diumenge, 30 de maig del 2021, el dispositiu de Ràdioclota es trasllada al cèntric barri del carrer de la Riera i adjacents per donar testimoni que el teixit veïnal i associatiu del barri viu un gran moment

| 27/09/2021 a les 16:19h
Arxivat a: General, Al carrer, Carrer de la Riera, Vic, barri, Geganters, barris, Festa Major
Aquesta notícia es va publicar originalment el 27/09/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Els veïns del carrer de la Riera de Vic ens van convidar a fer ràdio per la Festa Major del barri, i contents hi vam anar. L'últim diumenge de maig del 2021, al matí, érem a la Plaça Gaudí conversant amb el teixit veïnal i associatiu del barri. Artesans, geganters, activistes, jubilats, educadores, adolescents, tots passen pels micròfons de Ràdioclota.

0:59 La Festa Major i els temes calents del barri amb la Comissió de Festes i l'Associació de veïns. Participen Carme Solà, Imma Sayol i Josep Alemany.
24:40 Casal Claret, pilar de barri. Participen la Laura, en Moha i en Wasim.
36:08 Empenta artesana, el carrer de la Riera com a Punt d'Interès Artesanal. Participen Sandra Quílez, Carles Gómez i Beth Puigblanqué.
50:28 Geganters i fusters, cultura popular i encoratges històrics del barri. Participen Roger Albert i Enric Andreu, de la Colla Castellera del carrer de la Riera i Àngel Garriga de la fusteria A. Garriga.
1:16:22 Batalletes, les vivències de tota una vida al barri amb Miquel Carrera.

Conductors: Marcel Pujols i Arnau Musach

So: Roger Sena
Edició de vídeo: Arnau Musach