Trobades

Eixarcolant i Tradillibreria, apassionant-nos amb les plantes i els llibres

Parlem amb Lluís Marmi de la cultura que s'amaga darrere les plantes, de la tasca que duen a terme amb el col·lectiu Eixarcolant i d'alguns dels llibres d'etnobotànica que té a la Tradillibreria de Tona

Mengem Osona: «Anar a comprar no és un acte passiu, sinó que és prendre consciència del que vas a fer i fer-ho»

| 15/04/2021 a les 13:44h
Arxivat a: General, Lluís Marmi, trobades, Trobades, Eixarcolant, Tradillibreria, etnobotànica, plantes, llibres
Aquesta notícia es va publicar originalment el 15/04/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

TROBADES és la càpsula d'entrevistes de Ràdioclota on en cada episodi s'aproparà la tasca o el conflicte que ocupa a una associació o col·lectiu. Amb aquestes converses es pretén informar sobre les diferents problemàtiques que afrontem en l'actualitat a través de l'experiència de persones que treballen per construïr un futur.

En aquest programa número dos parlem amb Lluís Marmi impulsor de la Tradillibreria, la llibreria especialitzada en cultura popular de Tona, i membre actiu del col·lectiu Eixarcolant que es dedica a la recuperació d'espècies silvestres comestibles i de varietats agrícoles tradicionals. Amb ell parlem d'etnobotànica i de llibres, fent un repàs exhaustiu dels títols que acumula a la llibreria que tracten sobre aquesta temàtica. Les plantes amaguen molt coneixement!

Produït per La Clota amb la col·laboració de La Fàbrica de Somnis.