Trobades

Cultura i revolució

Retransmissió de l'acte inclòs dins el Festival Protesta on es parla del poder transformador de la cultura

Hi participen projectes com Konvent, La Clota, Literal BCN o Festival Protesta

Ozona de privilegis

| 02/03/2023 a les 17:57h
Arxivat a: General, revolució, trobades, cultura, Konvent, Literal BCN, La Clota, Protesta, Fàbrica dels Somnis, autogestió, Festival Protesta, activisme
Aquesta notícia es va publicar originalment el 02/03/2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

TROBADES és la càpsula d'entrevistes de Ràdioclota, en cada episodi s'aproparà la tasca o el conflicte que ocupa la feina d'una associació o col·lectiu. Amb aquestes converses es pretén informar sobre les diferents problemàtiques que afrontem en l'actualitat a través de l'experiència de persones que treballen per construir un futur millor.

Per segon any consecutiu sumem forces amb el Festival Protesta per organitzar una jornada sobre el poder transformador de la cultura. Aquest acte multidisciplinar reuneix iniciatives que combinen cultura i activisme dins en el seu ADN. Debatem sobre la conflictivitat de la cultura i sobre les històries de vida que hi ha darrere projectes com La Clota, el Konvent, la Literal BCN o el Protesta.

L’acte compta amb la col·laboració de Konvent, Fira Literal, La Clota, La Fàbrica dels Somnis, Setembre, Tigre de Paper Edicions, Pol·len Edicions i Llibreria Foster & Wallace.

Produït per: La Clota amb la col·laboració de La Fàbrica de Somnis, El Setembre i el Festival Protesta.
Hi participen: Pep Espelt (Konvent), Anna Rebés i Ariadna Seuba (Protesta), Laura Arau (Literal Bcn), Arnau Musach (La Clota) i Sara Blázquez (Setembre).
Artistes: Núria Martínez Vernis, Beatriz del Monte i Valentina Rissi.
Càmera: Berta Tresserres
Edició: Arnau Musach
So: Roger Sena