En Moviment | Defensa de la sanitat pública

Presenten el llibre 'Sortim de l'UCI' a Manlleu

El llibre pretén analitzar les causes del col·lapse sanitari que hi va haver a l’inici de la pandèmia de la Covid-19 i proposa solucions per evitar que la situació es torni a repetir

L'acte comptarà amb la presència dels dos autors del llibre, Laia Estrada i Xavier Milian

| 23/10/2020 a les 07:31h
Arxivat a: En moviment
Imatge il·lustrativa
Aquest dissabte 24 d'octubre es presenta a Manlleu el llibre Sortim de l'UCI. Proposta per una sanitat pública. L'acte, organitzat per la CUP de Manlleu i l'editorial Tigre de Paper, comptarà amb la intervenció dels dos autors del llibre, Laia Estrada i Xavier Milian, a més d'Helena Verdaguer, militant de la CUP de Manlleu i treballadora de la sanitat pública. L'acte es farà a 2/4 de 12 del migdia a l'Auditori Roca del Museu del Ter.

El llibre pretén analitzar les causes del col·lapse sanitari que hi va haver a l’inici de la pandèmia de la Covid-19, alhora que proposa solucions per evitar que la situació es torni a repetir, caminant cap a un nou model sanitari realment públic i al servei de la gent. Després de la presentació del llibre tindrà lloc un debat al voltant de la mateixa temàtica. El pròleg del llibre l'ha fet Marta Sibina, i l'epíleg, Carles Muntaner.

Laia Estrada (Tarragona, 1982) és llicenciada en Ciències Ambientals i màster en Estudis Territorials i de la Població. És autora de Des de les trinxeres, a primera línia de foc (Lo Diable Gros, 2019). És membre del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona i del Grup de Treball Nacional sobre Sanitat de la CUP, formació de la qual és regidora a l’Ajuntament de Tarragona des del 2015.

Xavier Milian és doctor en Dret, llicenciat en Història i Periodisme i màster en Ciències Polítiques i Dret Públic. És autor del llibre El poder del poble (Sembre llibres, 2019). És membre del Grup de Treball Nacional sobre Sanitat de la CUP.
 
[EN MOVIMENT és una secció de Setembre per donar a conèixer el dia a dia dels moviments socials i de les entitats d'Osona i la Catalunya interior que treballen per la transformació social]
Les iaies de la Maria Saladich reivindiquen una vida lliure de violències masclistes
Les iaies de la Maria Saladich reivindiquen una vida lliure de violències masclistes | Maria Saladich
Maria Saladich
Les iaies de la Maria Saladich reivindiquen una vida lliure de violències masclistes
Membres de l'organització de la FESC 2020 després de l'acte de cloenda
Membres de l'organització de la FESC 2020 després de l'acte de cloenda | XES
Les més de 90 xerrades i debats que s’hi han retransmès en directe durant l’últim mes han despertat l’interès de prop de 2.500 persones | La FESC 2020 ha tingut lloc en una plataforma digital creada per a l’ocasió amb eines de codi obert i programari lliure
Toni Coromina
Toni Coromina | Adrià Costa/Nació Digital
Roser Iborra
«La teva estela de bonhomia i de senzillesa se’ns ha fet record i recança i estic segura que estriparà la boira cada dia, al Montseny i a la ciutat que ha tingut el privilegi de tenir-te»