DE MÉS VERDES EN MADUREN

Estalvi

Les iaies de la il·lustradora Maria Saladich tenen la seva estratègia per estalviar amb l'energia... i amb el vibrador.

Masclisme

| 11/06/2021 a les 11:16h
Arxivat a: Setembre cultural, de més verdes en maduren, iaies, àvies, maria saladich, tarifa llum, rentadora, vibrador
I tu, què en penses de les noves tarifes de la llum?
I tu, què en penses de les noves tarifes de la llum? | Maria Saladich
Aquesta notícia es va publicar originalment el 11/06/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Contingut relacionat

Imatge il·lustrativa
Maria Saladich
27/05/2021
Imatge il·lustrativa
Maria Saladich
14/05/2021
Imatge il·lustrativa
Maria Saladich
29/04/2021
Imatge il·lustrativa
Maria Saladich
15/04/2021
Imatge il·lustrativa
Maria Saladich
19/03/2021
Imatge il·lustrativa
Maria Saladich
04/03/2021
Un moment de l'assemblea de Sostre Cívic, dissabte a Barcelona
Un moment de l'assemblea de Sostre Cívic, dissabte a Barcelona | Jesús G. Pastor
L’assemblea va aprovar reformes estatutàries, l’estratègia antiracista de la cooperativa i un nou projecte d’habitatge al barri del Poble Sec de Barcelona | La trobada consolida el creixement d’un model que ja agrupa més de 2.000 persones sòcies i 550 habitatges en marxa arreu de Catalunya
Membres de la plataforma Zeroport a la manifestació del darrer cap de setmana convocada per Ni un pam de terra.
Membres de la plataforma Zeroport a la manifestació del darrer cap de setmana convocada per Ni un pam de terra. | Zeroport.
Dissabte 28 de juny s'ha convocat una concentració a la plaça Sant Jaume de Barcelona, per expressar el rebuig al projecte d'ampliació | A més de les afectacions als espais naturals protegits de la Ricarda i el Remolar, la plataforma denuncia els perjudicis socials causats per la turistització
Alguns dels fruits silvestres comestibles.
Alguns dels fruits silvestres comestibles. | Anna Pujol Navarro
Anna Pujol Navarro
El projecte Plantes Oblidades recupera l’ús de cinc fruits per al seu aprofitament alimentari | El foment de l’economia rural, la millora de la biodiversitat forestal i l’increment de la resiliència davant el canvi climàtic en són els tres eixos principals