Coent el Rovell

Tot el suc del cervell

El podcast 'Això Fred no val res' des de la nova terrassa del Casal Boira Baixa de Manlleu

Els cinc amics que fan el programa disseccionen amb humor la paraula 'cervell'

Trobant motius per aixecar-nos

| 28/12/2023 a les 11:01h
Arxivat a: General, cervell, Això fred no val res, Ocell de Foc, Rovell de Foc, salut mental, Casal Boira Baixa, Manlleu, humor, paraula, Coent el Rovell

COENT EL ROVELL van ser les 4 prèvies ràdiofòniques a les Jornades de Cultura i Salut Mental Rovell de Foc celebrades el 18 i 19 de novembre de 2023. La idea era fer ràdio en nuclis joves de la comarca sota el pretext de la cultura i la salut mental. Vam escollir 4 podcast en relació amb el territori i tirats endavant per persones joves de cos i/o esperit perquè, sense canviar els formats dels seus programes, parlessin també de salut mental des de diferents òptiques i fixacions.

Això fred no val res: A vegades un fet val més que mil paraules, també a vegades una sola paraula dona lloc a mil pensaments que val la pena abocar per apropar els fets o per, senzillament, riure una estona. 'Això fred no val res' és un podcast fet entre 6 amics de la comarca que a través d’una paraula fan córrer la imaginació i evoquen el que els hi ve al cap per treure-ho pel pap. Si això no és salut mental, ja em diràs tu que ho és. La paraula escollida per a la dissecció en aquest programa fet des del Casal Boira Baixa de Manlleu el 28 d'octubre del 23 és 'cervell'.

Produït per La Clota amb la col·laboració del Casal Boira Baixa de Manlleu.
Hi participen: Xevi Pujol, Xevi Solà, Galdric Plana, Arnau Domènech i Arnau Costa.

00:00 Presentació (Galdric Plana)
9:06 Cervell (Xevi Pujol)
17:33 Foc creuat (Arnau Domènech)
27:53 Els pensaments d'ahir vespre (Arnau Costa)
38:25 L'ultrantònim (Xevi Solà)
43:46 Ronda llampec.

Càmera: Arnau Musach.
So: Roger Sena.
Edició: Irene Gil i Arnau Musach.
Producció: Marcel Pujols.
Aquest programa s'inclou dins les activitats organitzades per La Clota en el marc del programa Ocell de Foc Osona-Berguedà.