Músiques d'aquí

De Jamaica a Osona

Taula rodona sobre la influència de la música jamaicana a la nostra comarca

Amb músics, dj's i impulsors de festivals osonencs parlem de l'impacte dels diferents gèneres musicals en els joves d'aquí durant varies generacions

Les cançons de l'Asis, la Charleen i en Gaucho

| 22/07/2022 a les 12:31h
Arxivat a: General, ska, reggae, Ozona Reggae, Mimmisikous, Greska, Jornada Jamaicana, música, Fàbrica dels Somnis, Osona, Jamaica, Músiques d'aquí, Ràdio Clota, rock-steady
Aquesta notícia es va publicar originalment el 22/07/2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

MÚSIQUES D'AQUÍ és la càpsula audiovisual d'entrevistes a grups de música propers combinada amb l'actuació d'aquests grups. A cada episodi conversarem amb una banda per explorar, per exemple, les relacions obtuses entre la vida, la música i el segle XXI.

En aquesta última càpsula ens petem l'autoimposada estructura del programa i obrim una taula rodona a la sala central de La Fàbrica per parlar de la música jamaicana a la nostra comarca. Amb veus melòmanes osonenques de diferents generacions ens preguntem com i quan va arribar la música feta a Jamaica aquí i perquè la fascinació ha perdurat fins avui amb la creació de festivals i grups que expandeixen la sàvia bonhomia dels ritmes i melodies d'aquesta illa caribenya. Aquesta xerrada va tenir lloc dins la 'Jornada Jamaicana' celebrada el passat 12 de març, la tarda d'aquell dia va haver-hi el concert de Mimmigreska i el Fire Warrior & Hilight Sound System.

Produït per La Clota amb la col·laboració de La Fàbrica dels Somnis.
Apareixen al vídeo: Arnau Costa (Mimmisikous), Eric Herrera (Amusic Skazz Band, DR Calypso, Brighton 64), Mateu Serrat (Greska), Jordi Graner (Fire Warrior & Hilight), Joan Sanyé (Osona Reggae) i Arnau Musach (Ràdio Clota).