Músiques d'aquí

Wesphere, a òsties entre la distopia i la utopia

Entrevista-concert al Pumarejo amb aquest grup de quatre amics units per la música

Alexandrae: «En una societat ultrarracional, s'han de donar espais al 'sacra misteri', a allò que mai arribarem a saber»

| 04/11/2021 a les 10:48h
Arxivat a: General, Músiques d'aquí, ràdioclota, Wesphere, El Pumarejo, concert, Ràdioclota, Ràdio Clota
Aquesta notícia es va publicar originalment el 04/11/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

MÚSIQUES D'AQUÍ és la càpsula audiovisual d'entrevistes a grups de música propers combinada amb l'actuació d'aquests grups. A cada episodi conversarem amb una banda per explorar, per exemple, les relacions obtuses entre la vida, la música i el segle XXI.

En aquest tercer episodi ens traslladem al Pumarejo, espai musical reverenciat de l'Hospitalet, per parlar amb els integrants de Wesphere: en Max, en Juan Luís, en Román i en Borja. Ells són quatre amics que conserven el grup des de l'època d'Institut i que intermitentment es troben per crear sota els efectes d'estimulants i expansives substàncies. Amb ells, a la sala del Pumarejo on es troba La Penca Radio, parlem de la música des de la tecnologia, de l'univers creatiu del grup i disseccionem bastant a fons els discos, les cançons i els videoclips que han tret fins ara. El vídeo acaba amb una de les cançons que van tocar en el concert posterior a l'entrevista. 

Produït per La Clota amb la col·laboració d'El Pumarejo.
Cançó en directe: 'Swimming Deeply'.