Músiques d'aquí

Alexandrae: «En una societat ultrarracional, s'han de donar espais al 'sacra misteri', a allò que mai arribarem a saber»

Entrevista-concert amb Marc Vilajuana i Elena Tarrats, els dos integrants del duet vocal Alexandrae

Religió i espiritualitat, futur del planeta i fills, editar en físic i improvisar com a mètode de creació, de tot això i més parlem amb els dos convidats

Adrià Ballús: «No sé si la música és terapèutica, però és una manera d'anar endavant»

| 29/04/2021 a les 11:21h
Arxivat a: General, entrevista, religió, cant gregorià, Alexandrae, Músiques d'aquí
Aquesta notícia es va publicar originalment el 29/04/2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

MÚSIQUES D'AQUÍ és la càpsula audiovisual d'entrevistes a grups de música propers combinada amb l'actuació d'aquests grups. A cada episodi tindrem una banda per explorar, per exemple, les relacions obtuses entre la vida, la música i el segle XXI.

En aquest segon capítol acollim les veus dels Alexandrae. Marc Vilajuana i Elena Tarrats ens bressolen cap a la fe deslligada de la religió, desgranant el seu primer disc ('Gaudeamus Omnes'), acabem parlant de tenir o no tenir fills, de composar a través de l'improvisació, de perquè no editar discs en físic. Agradable conversa de migdia on s'hi sumen dues cançons a cappella (oju a la col·laboració discreta i estel·lar de Roger Sena). El concert de la tarda també va estar molt bé!

Produït per La Clota amb la col·laboració de La Fàbrica de Somnis.
Cançons cantades: 'Gaudeamus Omnes' i 'Marevideant'.