Músiques d'aquí

Cal Suís: ocupació i música a Esplugues

Celebrem els 18 anys de la masia ocupada d'Esplugues de Llobregat fent un programa sobre la història de lluita veïnal del barri de Finestrelles

Els grups que assagen a Cal Suís també són protagonistes, què suposa assajar a un CSA?

Wesphere, a òsties entre la distopia i la utopia

| 11/01/2022 a les 18:32h
Arxivat a: General, Cal Suís, Esplugues de Llobregat, ocupació, okupació, músiques d'aquí, Filles Europees, Herois del Blat
Aquesta notícia es va publicar originalment el 11/01/2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

MÚSIQUES D'AQUÍ és la càpsula audiovisual d'entrevistes a grups de música propers combinada amb l'actuació d'aquests grups. A cada episodi conversarem amb una banda per explorar, per exemple, les relacions obtuses entre la vida, la música i el segle XXI.

En aquest quart programa (cinquè comptant el pilot) ens n'anem a Esplugues de Llobregat, concretament al barri de Finestrelles on des de fa 18 anys un col·lectiu de veïnes va ocupar una casa enjardinada que s'ha anat convertint en un centre social i cultural bàsic pel barri. Vam ser-hi el dia que celebraven l'aniversari i vam portar a la taula representants de dues generacions d'activistes espluguins. Un dels usos que s'ha donat a la Masia de Cal Suís és el de local d'assaig per bandes de la zona, a la segona part del programa parlem amb alguns dels músics que hi fan vida, membres de Filles Europees i d'Herois del Blat. La càpsula acaba amb una cançó en directe de Filles Europees que van tocar al mateix dia de l'aniversari de Cal Suís.

Produït per La Clota amb la col·laboració de Cal Suís.
Cançó: Filles Europees - Kuman