La pràctica totalitat de l'equip de Mengem Osona, a la botiga del carrer Joan Serrallonga de Vic
La pràctica totalitat de l'equip de Mengem Osona, a la botiga del carrer Joan Serrallonga de Vic | Sara Blázquez
Josep Comajoan
24/04/2019
L’associació de productors i consumidors agroecològics Mengem Osona ja ha arribat a les 50 persones sòcies | Productors i consumidors gestionen conjuntament la botiga de Vic, on venen majoritàriament productes propis o de productors de proximitat amb qui tenen contacte directe sense intermediaris | El projecte, sense ànim de lucre i pioner a la comarca, està basat en models d’èxit ja existents en altres països i potencia el producte ecològic, fresc i de qualitat i produït el més a prop possible
Porcs en semillibertat a la Granja Ramonich de la Pinya
Porcs en semillibertat a la Granja Ramonich de la Pinya | Dolors Pena
Josep Comajoan
12/11/2018
Una ruta va permetre als participants en l’acció conèixer de primera mà quatre experiències agroecològiques i de proximitat de la Garrotxa, Osona i el Lluçanès | Pinso i porc ecològic a la Garrotxa, un escorxador de baixa capacitat a la sortida del corral al Lluçanès i una botiga agroecològica gestionada per productors i consumidors a Vic van ser les quatre parades de Porc Aventura II
Eva Boixadé, Ginesta Mary i Aina Roca, de Lluçanès Vic, GDT i Justícia Alimentària Global, a la presentació de PorcAventura II
Eva Boixadé, Ginesta Mary i Aina Roca, de Lluçanès Vic, GDT i Justícia Alimentària Global, a la presentació de PorcAventura II
07/11/2018
Organitzat pel Grup de Defensa del Ter, Lluçanès Viu i Justícia Alimentària Global, la ruta en bus tindrà cinc parades en projectes agroecològics d’Osona, el Lluçanès i la Garrotxa | El viatge val 15 euros, que inclou el bus, l’esmorzar i el dinar vegetarià
El ramat del Serradet sortint del corral després de la munyida del matí
El ramat del Serradet sortint del corral després de la munyida del matí | Anna Jordana
Josep Comajoan
03/09/2018
Aquesta cooperativa elaboradora de formatge d'ovella és fruit de la inquietud de tres joves manlleuencs per fer les coses diferents a pagès | Només fan parir a les ovelles un cop a l'any i això els permet dotar de més benestar al bestiar i alhora a les persones que treballen al Serradet
Pàgina 1 de 1