14/04/2023
Les tres entitats han sumat esforços per poder oferir un programa formatiu adreçat a les associacions amb l’objectiu de millorar aspectes organitzatius, de gestió i de comunicació | S’oferiran 8 accions, amb un total de 48 hores formatives
10/02/2023
Organitzem el cicle D’on ve el que mengem? amb Mengem Osona per conèixer des de dins diverses iniciatives agroalimentàries |
17/01/2023
Els guardons, destinats a l’alumnat de batxillerat, ofereixen un total de 600€ que es gastaran en productes de cooperatives de la Catalunya Central | El termini per presentar els treballs s’allargarà fins el 15 de febrer del 2024 i el veredicte es farà públic dos mesos després
Miguel Ángel Serrano, Pilar Rodríguez i Katerina Peressini al forn Massa mare del carrer Sant Pau de Vic
Miguel Ángel Serrano, Pilar Rodríguez i Katerina Peressini al forn Massa mare del carrer Sant Pau de Vic | Sara Blázquez
Sara Blázquez Castells
26/09/2018
Massa mare és un forn de pa cooperatiu que treballa amb cereals antics, massa mare i productes locals i ecològics | «Creiem que el fet de ser cooperativa té molts avantatges a nivell d’implicació, tothom se sent part del projecte, amb la mateixa veu i la mateixa capacitat de decisió»
Pàgina 1 de 1