Què és la cultura transformadora?

Convidem a Cultura pel bé comú perquè impulsi aquest debat amb l'objectiu de poder definir aquest concepte en el context de la Catalunya Central

Ho fem amb la participació de l'Ateneu Cooperatiu de Catalunya Central i la Comunalitat de Manresa, Cultura i Conflicte, Reacc i La Deskomunal Coop

Cultura i revolució

| 11/05/2023 a les 18:49h
Arxivat a: General, cooperativisme, Cultura pel bé comú, cultura transformadora, Catalunya Central, El Refugi
Aquesta notícia es va publicar originalment el 11/05/2023 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Des de Ràdio Clota també cedim els microfons i l'estudi a projectes que volen repensar i transformar la cultura. Aquesta vegada estrenem l'estudi d'El Refugi a La Guixa per una conversa a quatre bandes sobre cultura transformadora.

Aquest episodi és l'obertura de l'Itinerari de debat impulsat per Cultura del Bé Comú amb l'objectiu de trobar els paràmetres de definició del concepte cultura transformadora en el context de la Catalunya Central. Amb el suport de l'Ateneu Cooperatiu de Catalunya Central i la Comunalitat de Manresa, obrim el meló en un programa on col·laboren les entitats Cultura i Conflicte, Reacc i La Deskomunal Coop, moderat per Jordi Jet Serra Morales.

Càmera i edició: Arnau Musach.