En Moviment | Presentació de llibre

P​resenten a Vic ‘La casa de la selva’, l’última novel·la de Joni D.

La presentació comptarà amb la presència de l'autor de la novel·la, conegut pel seu perfil multifacètic en l'àmbit cultural i per ser autor, entre altres, del llibre 'Que pagui Pujol!'

| 07/03/2018 a les 20:34h
Arxivat a: En moviment, llibres, Joni D., Tigre de Paper, La casa de la selva
Aquesta notícia es va publicar originalment el 07/03/2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest divendres 9 de març a les 19h Setembre i Tigre de Paper Edicions presentaran La casa de la selva a la llibreria Muntanya de Llibres de Vic. La presentació comptarà amb la presència de l'autor de la novel·la, Joni D, que és conegut pel seu perfil multifacètic en l'àmbit cultural i per ser autor, entre altres, del llibre Que pagui Pujol!.

La casa de la selva és una narració a dos temps entre un present de memòria i un exercici de flashback literari que ens manté amb tensió durant tota la lectura. Un camí cap a un interior narratiu i de reflexió al voltant de la vida i les conseqüències de la coherència, els anhels perduts conduïts per una escriptura fluida aspre en paraules. La casa de la selva reprèn el camí que va començar a recórrer l’autor en la seva anterior novel·la, La torre de la serra, on una història de resistències i d’exili apropa el lector al costat humà de la subversió armada.

Joni D. va néixer el 1968. Des de ben jove, el seu cap inquiet i la seva consciència autogestionària l’han portat a experimentar i a dinamitzar diverses formes creatives culturals i artístiques. Ha fet de music, de cantant, de periodista, d’editor fonogràfic i de promotor. El 2010 va iniciar la seva trajectòria com escriptor d'assaig i novel·la.
 

 
[EN MOVIMENT és una secció de Setembre per donar a conèixer el dia a dia dels moviments socials i de les entitats d'Osona i la Catalunya interior que treballen per la transformació social]
'Tot era massa fràgil' descriu dos escenaris, el de 2025, precol·lapse ecològic, i el de 2045, on Catalunya viu sota un règim totalitari
'Tot era massa fràgil' descriu dos escenaris, el de 2025, precol·lapse ecològic, i el de 2045, on Catalunya viu sota un règim totalitari | Carme Cara
Jordi Martí Font
Crítica de Jordi Martí Font de la novel·la 'Tot era massa fràgil', de Rubèn Suriñach | «Ara toca pensar-hi i parlar-ne perquè el que ens conta Rubèn Suriñach en aquestes pàgines no és, desgraciadament, només una novel·la de ficció»
Un moment de la rua pel centre de Torelló
Un moment de la rua pel centre de Torelló
Susanna Mary
Susanna Mary s'estrena a Setembre amb una crònica de l'acte de divendres a Torelló contra els assassinats masclistes | «El patriarcat té arrels profundes, el dolor també. La ràbia, també»
«La por que ens feia la bruixa, ara ens la pot fer la immigració que volen que identifiquem com l’esca dels nostres mals»
«La por que ens feia la bruixa, ara ens la pot fer la immigració que volen que identifiquem com l’esca dels nostres mals» | Asmus Koefoed
Carme Brugarola
«L'extrema dreta vol que retornem a l’esgarriada edat mitjana on els homes benaurats torturaven les estigmatitzades dones malèfiques» | «La simplicitat dels missatges de l’extrema dreta activen la por ancestral que ens paralitza: no es fan preguntes, no es pensa»