Representants de la Comunalitat, ACVIC, el Casal Claret i les escoles i comerços participants a «L'escola es cuina al barri» a la presentació que se'n va fer
Representants de la Comunalitat, ACVIC, el Casal Claret i les escoles i comerços participants a «L'escola es cuina al barri» a la presentació que se'n va fer | Josep Comajoan
06/03/2023
«L’escola es cuina al barri» és una proposta de la Comunalitat de Vic i ACVIC Centre d’Arts Contemporànies, amb la col·laboració del Casal Claret | Les cinc escoles de la zona han elaborat una proposta d’intervenció artística a l'aparador d’un comerç, basant-se en un ingredient de la botiga per elaborar la harira o les torradetes de Santa Teresa
Artesans i empreses guardonades amb el president Quim Torra i la consellera Àngels Chacón
Artesans i empreses guardonades amb el president Quim Torra i la consellera Àngels Chacón
26/12/2019
Belén Atienza i Bet Parramon, de bbIntervencions, han rebut un dels Premis Nacionals d’Artesania pel projecte Espais en Transició | El projecte, que parteix de la intervenció en aparadors d’espais comercials buits, ha permès reactivar-ne 22 amb negocis singulars i artesanals
La pràctica totalitat de l'equip de Mengem Osona, a la botiga del carrer Joan Serrallonga de Vic
La pràctica totalitat de l'equip de Mengem Osona, a la botiga del carrer Joan Serrallonga de Vic | Sara Blázquez
Josep Comajoan
24/04/2019
L’associació de productors i consumidors agroecològics Mengem Osona ja ha arribat a les 50 persones sòcies | Productors i consumidors gestionen conjuntament la botiga de Vic, on venen majoritàriament productes propis o de productors de proximitat amb qui tenen contacte directe sense intermediaris | El projecte, sense ànim de lucre i pioner a la comarca, està basat en models d’èxit ja existents en altres països i potencia el producte ecològic, fresc i de qualitat i produït el més a prop possible
Safates de porexpan amb fruita en una botiga de productes ecològics de Gràcia
Safates de porexpan amb fruita en una botiga de productes ecològics de Gràcia | Arnau Comajoan
Arnau Comajoan Cara
18/04/2018
Arnau Comajoan escriu aquest article redefinint alguns conceptes entorn a l'anomenada «sobirania alimentària» a partir del seu periple per alguns establiments alimentaris suposadament ecològics de Gràcia | «La globalització del capitalisme ha aconseguit que trobem normal, necessari, un dret, menjar fruites de l'altra punta del món, com si no poguéssim viure perfectament alimentant-nos de les fruites (de temporada) que podem cultivar aquí amb les característiques del nostre territori i les condicions climàtiques que tenim»
Pàgina 1 de 1