en moviment | 'el carrer és nostre'

Es presenta a Vic 'El carrer és nostre', un relat sobre les arts escèniques de carrer

La presentació es farà aquest dissabte al migdia a la llibreria Foster&Wallace de Vic

Eva Marichalar i Sara Blázquez acompanyaran els autors a la presentació

| 12/02/2018 a les 18:43h
Arxivat a: En moviment
Imatge il·lustrativa
Aquesta notícia es va publicar originalment el 12/02/2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dissabte 17 de febrer a les 12 del migdia tindrà lloc a la llibreria Foster&Wallace de Vic la presentació del llibre «El carrer és nostre», un relat sobre les arts escèniques de carrer a Catalunya des dels anys 70 fins l’actualitat escrit pels periodistes Aída Pallarès i Manuel Pérez. A la presentació estaran acompanyats per Eva Marichalar i Sara Blázquez, periodista de Dies d’agost i Setembre.

El llibre permet entendre què són i què signifiquen les arts de carrer, i permet reflexionar què suposen per a tots nosaltres com a possible significació primera de la democratització real de l’art. I dels carrers.

La presentació acabarà amb un vermut i la presentació de l’acció de Deriva Mussol, «El gust és nostre». 

 
[EN MOVIMENT és una secció de Setembre per donar a conèixer el dia a dia dels moviments socials i de les entitats d'Osona i la Catalunya interior que treballen per la transformació social]
Les quatre varietats que han sortit al mercat tenen una etiqueta diferent obra de l’il·lustrador penedesenc Lluís Masachs
Les quatre varietats que han sortit al mercat tenen una etiqueta diferent obra de l’il·lustrador penedesenc Lluís Masachs
Els vins s’han fet a partir de raïm de vinyes treballades per aquest projecte de relleu agrari i inserció de col·lectius vulnerables | Quatre petits elaboradors del Penedès han col·laborat amb el projecte elaborant els quatre vins que configuren la col·lecció
Imatge il·lustrativa
Sara Blázquez Castells
La primera de nou rutes cooperatives combina la tradició industrial amb el paisatge i la gastronomia de la Catalunya Central | L’escapada s’atura en diferents projectes cooperatius i transformadors, com el primer supermercat cooperatiu de Catalunya, el Celler Cooperatiu d’Artés, Sambucus o Can Magi
Trini Molist a l'edifici de les Adoberies.
Trini Molist a l'edifici de les Adoberies. | Sara Blázquez Castells
Anna Pujol Navarro
«Hem de prendre consciència per sortir d’aquesta dinàmica de consum bèstia i ferotge» | «Cada segon, a escala internacional, s’aboca un camió ple de roba que no s’aprofita»