Regala Setembre, regala periodisme

Setembre manté fins el 31 de gener l'oferta de 40 euros per a una subscripció anual, amb un llibre de regal si es fa abans del 10 de gener

Setembre té en les subscripcions la seva principa i pràcticament única font de finançament per evitar dependències ingrates de publicitat i subvencions

Setembre reprendrà el ritme regular de publicacions passat festes

Setembre fa un any

| 23/12/2017 a les 10:45h
Arxivat a: Setembre, Setembre, periodisme, llibres
Imatge il·lustrativa
Aquesta notícia es va publicar originalment el 23/12/2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Setembre proposa regalar una subscripció durant aquestes festes. Una subscripció que si es fa abans del 31 de gener pot fer-se per 40 euros anuals, un 20% per sota del preu de tarifa. I si es fa abans del 10 de gener, amb un llibre de regal. 

La subscripció es pot formalitzar molt ràpidament en aquest enllaç: www.elsetembre.cat/subscripcio.

Setembre ha confiat des del primer dia en les subscripcions com a font principal i pràcticament única de finançament, per evitar dependències -massa vegades ingrates- de publicitat de grans empreses, subvencions de les administracions o crèdits bancaris. D'aquí que es continuï apel·lant a les persones que segueixen i llegeixen Setembre a fer-se una subscripció per a sí mateixa o per a algú a qui se li vulgui regalar.

Una subscripció a Setembre, a part de donar suport al projecte, dona dret a rebre el butlletí de periodisme crític, social i cultural -una selecció d'informacions publicades a Setembre però especialment a altres mitjans-, a accedir a determonats continguts restringits durant les primeres 24 o 48 hores, o a tenir descomptes o participar en sortejos diversos de productes principalment culturals.

Els llibres que que tenim a disposició si es fa la subscripció abans del 10 de gener són els següents:

L'espurna, de David Palau (Lo Diable Gros). Recull de gairebé 1.000 cites, aforismes i fins i tot alguna poesia o text llarg d’autores i autors de tots els temps, que tenen l’objectiu de despertar consciències. Pròleg de Josep Manel Busqueta i epíleg de Gemma Garcia.

Ulrike Meninhof, la biografia, de Jutta Ditfurth (Tigre de Paper). Biografia de més de 500 pàgines sobre aquesta activista alemanya contrapunt a altres obres publicades des de l'oficialitat alemanya. S'hi exposa el context històric i s'hi fa una descripció minuciosa de les circumstàncies vitals del personatge.

Tupamaros, del fusell al parlament (1966-2016), de Vicent Galiana (Tigre de Paper). Llibre sobre Pepe Mujica, exguerriller i expresident de l'Uruguai, però també sobre mig segle d'un moviment polític complex i ric en matisos, durant el seu període armat, en dictadura i especialment en el camí cap a la victòria electoral.

Els desemparats, un drama sobre els refugiats, d'Elfriede Jelinek (Tigre de Paper). Obra on Elfriede Jelinek, Nobel de literatura 2004, denuncia amb l’estil que la caracteritza la hipocresia del discurs públic cap als refugiats en un món globalitzat on el capital financer és mòbil mentre les persones han de fer front a nombrosos obstacles.
Silvina Merino a l'entrada del local de Creadoness.
Silvina Merino a l'entrada del local de Creadoness. | Anna Pujol Navarro
Anna Pujol Navarro
Entrevista a una de les creadores de l'associació ètica de moda sostenible situada al carrer Robadors de Barcelona | «La nomenclatura economia social és molt europea, però el que significa, al sud global, hi existeix des de fa molt de temps»
Les quatre varietats que han sortit al mercat tenen una etiqueta diferent obra de l’il·lustrador penedesenc Lluís Masachs
Les quatre varietats que han sortit al mercat tenen una etiqueta diferent obra de l’il·lustrador penedesenc Lluís Masachs
Els vins s’han fet a partir de raïm de vinyes treballades per aquest projecte de relleu agrari i inserció de col·lectius vulnerables | Quatre petits elaboradors del Penedès han col·laborat amb el projecte elaborant els quatre vins que configuren la col·lecció
Trini Molist a l'edifici de les Adoberies.
Trini Molist a l'edifici de les Adoberies. | Sara Blázquez Castells
Anna Pujol Navarro
«Hem de prendre consciència per sortir d’aquesta dinàmica de consum bèstia i ferotge» | «Cada segon, a escala internacional, s’aboca un camió ple de roba que no s’aprofita»