Safates de porexpan amb fruita en una botiga de productes ecològics de Gràcia
Safates de porexpan amb fruita en una botiga de productes ecològics de Gràcia | Arnau Comajoan
Arnau Comajoan Cara
18/04/2018
Arnau Comajoan escriu aquest article redefinint alguns conceptes entorn a l'anomenada «sobirania alimentària» a partir del seu periple per alguns establiments alimentaris suposadament ecològics de Gràcia | «La globalització del capitalisme ha aconseguit que trobem normal, necessari, un dret, menjar fruites de l'altra punta del món, com si no poguéssim viure perfectament alimentant-nos de les fruites (de temporada) que podem cultivar aquí amb les característiques del nostre territori i les condicions climàtiques que tenim»
Imatge general de la taula rodona sobre sòl agrícola i sobirania alimentària a Manlleu
Imatge general de la taula rodona sobre sòl agrícola i sobirania alimentària a Manlleu | CUP Manlleu
David Palau i Zaidín
04/02/2018
Crònica del debat sobre sòl agrícola i sobirania alimentària fet a Manlleu arran de l'operació urbantística del Poquí, amb Gustavo Duch, Clara Griera i Pep Palau | «Només estalviant tots els articles superficials que s’acumulen en sortir de les grans superfícies n’hi ha suficient per comprar i consumir productes locals, saludables i ètics. No és només evitar que un Mercadona s’instal·li a Manlleu o on sigui, es tracta de canviar el model de consum»
Pàgina 1 de 1