Marta León és especialista en nutrició, alimentació i salut femenina i autora de diverses publicacions al respecte.
Marta León és especialista en nutrició, alimentació i salut femenina i autora de diverses publicacions al respecte. | Victòria Peñafiel
Saioa Baleztena Rudi
05/03/2024
Marta León és especialista en nutrició, alimentació i salut femenina i autira de diverses publicacions com 'La revolución invisible. Cuida tus hormonas a partir de los 40' (Lunwerg, 2022) | «Hauríem de conèixer més els nostres cicles, no només pel desig de ser mares sinó per poder viure millor»

 
Dues persones als horts d'Eixarcolant amb la samarreta del lema de la campanya
Dues persones als horts d'Eixarcolant amb la samarreta del lema de la campanya
Josep Comajoan Colomé
06/07/2021
La presentació de la campanya a Vic es fa aquest dimecres a Mengem Osona | El nou model ha de permetre conèixer què hi ha darrere de cada producte i normalitzar el cultiu i consum d’espècies silvestres comestibles i varietats agrícoles tradicionals, elements clau per la sostenibilitat i la sobirania alimentària
Susanna Pérez, sòcia de Mengem Osona, durant l'entrevista a Ràdio Clota
Susanna Pérez, sòcia de Mengem Osona, durant l'entrevista a Ràdio Clota
28/04/2021
Entrevista a Susanna Pérez, sòcia consumidora de Mengem Osona, a l'espai 'Trobades' de Ràdio Clota
L’Alba Martínez i la Laia Boada, les dues sòcies de la cooperativa Queviures Bé!
L’Alba Martínez i la Laia Boada, les dues sòcies de la cooperativa Queviures Bé! | Eduardo Laborda
Núria Farrés
08/04/2019
Una cooperativa que és alhora botiga, cafeteria i espai social revitalitza la població de Sant Jaume Sesoliveres, a l'Anoia | «Donem un servei al poble, als pobles del voltant i també a les cases disseminades»
Manel Macià, Montse Niubó i Ivan Hernández, tres dels quatre socis de Mas Corcó Pagesos Forners. Hi falta Debby Parris
Manel Macià, Montse Niubó i Ivan Hernández, tres dels quatre socis de Mas Corcó Pagesos Forners. Hi falta Debby Parris | Sara Blázquez
Josep Comajoan Colomé
05/01/2019
Un forn situat entre els camps de cererals de la Teuleria de Corcó importa l’esperit dels ‘paysan-boulangeurs’ francesos a Manlleu | El forn de la cooperativa Mas Corcó Pagesos Forners utilitza varietats tradicionals i antigues recuperades en els camps que es cultiven ells mateixos
Alumnes al menjador escolar d'un centre educatiu
Alumnes al menjador escolar d'un centre educatiu | La Directa
Guillem Martí
30/11/2018
Ho fan a través d'una moció d’adhesió a una iniciativa de la plataforma SOS Menjadors que qualifica el canvi normatiu que ha proposat el Departament d’Ensenyament de «mercantilització dels menjadors escolars» | Més de 50 municipis catalans, entre ells tres d'osonencs ja s'hi han pronunciat en contra; dilluns es debat al ple de Vic i el dia 18 al de Manlleu
Porcs en semillibertat a la Granja Ramonich de la Pinya
Porcs en semillibertat a la Granja Ramonich de la Pinya | Dolors Pena
Josep Comajoan Colomé
12/11/2018
Una ruta va permetre als participants en l’acció conèixer de primera mà quatre experiències agroecològiques i de proximitat de la Garrotxa, Osona i el Lluçanès | Pinso i porc ecològic a la Garrotxa, un escorxador de baixa capacitat a la sortida del corral al Lluçanès i una botiga agroecològica gestionada per productors i consumidors a Vic van ser les quatre parades de Porc Aventura II
Verdures de temporada en un comerç agroecològic de Vic
Verdures de temporada en un comerç agroecològic de Vic | Anna Jordana
Aina Torres
31/10/2018
«Consumir productes de temporada i proximitat, respectant qui els produeix i la terra que els dona vida, és un dels actes més justos, sans i ecologistes que es poden fer. És un acte revolucionari per transformador, precisament perquè reverteix la lògica i ens porta a produir prevalent el valor d’ús, i no el valor de canvi»
Imatge il·lustrativa
21/05/2018
La presentació es fa aquest dimarts a la Muntanya de Llibres i hi participaran representants de Mèdia.cat, la UVic i Setembre | Un dels reportatges, sobre els riscos de la mala alimentació i el poder de la indústria alimentària, és de Sara Blázquez, periodista de Setembre
Safates de porexpan amb fruita en una botiga de productes ecològics de Gràcia
Safates de porexpan amb fruita en una botiga de productes ecològics de Gràcia | Arnau Comajoan
Arnau Comajoan Cara
18/04/2018
Arnau Comajoan escriu aquest article redefinint alguns conceptes entorn a l'anomenada «sobirania alimentària» a partir del seu periple per alguns establiments alimentaris suposadament ecològics de Gràcia | «La globalització del capitalisme ha aconseguit que trobem normal, necessari, un dret, menjar fruites de l'altra punta del món, com si no poguéssim viure perfectament alimentant-nos de les fruites (de temporada) que podem cultivar aquí amb les característiques del nostre territori i les condicions climàtiques que tenim»
Ferran Garcia a la plaça Mont-rodon de Vic
Ferran Garcia a la plaça Mont-rodon de Vic | Sara Blázquez
Sara Blázquez Castells
11/04/2017
Ferran Garcia, autor de l’informe «Viatge al centre de l’alimentació que ens emmalalteix» i coordinador de l'àrea d'investigacions de l’organització VSF Justícia Alimentària Global | «A Catalunya l’entramat empresarial alimentari té molt poder i té una capacitat d’incidència, d’influència en les decisions polítiques enorme. Està demostrat com el lobby agroalimentari condiciona perfectament totes les polítiques alimentàries»
VSF Justícia Alimentària Global proposa incrementar els impostos sobre els aliments insants i abaixar-los sobre els saludables
VSF Justícia Alimentària Global proposa incrementar els impostos sobre els aliments insants i abaixar-los sobre els saludables | Javier Lastras
Josep Comajoan Colomé
01/03/2017
Una investigació demolidora de VSF Justícia Alimentària Global posa sobre la taula el debat sobre el consum d’aliments insans amb excés de sucre, greixos i sal | Les dones i les famílies amb menys recursos són les principals perjudicades per una mala alimentació, que ara mateix ja s’associa a una de cada cinc morts a Catalunya | VSF Justícia Alimentària Global reclama modificacions legislatives sobre l’etiquetatge i publicitat d’aliments i més impostos pels aliments insans i menys per als saludables
Pàgina 1 de 1