En Moviment | Indústria càrnia

Xerrada «El cost que s'amaga rere la carn barata» a l'Embarcador del Ter a Manlleu

L'acte forma part del cicle de xerrades de les Llunes del Ter

Hi participaran Antoni Iborra, advocat de Càrnies en Lluita, i Ginesta Mary, presidenta del Grup de Defensa del Ter

Les càrnies: gangsterisme empresarial i burocràcia sindical

| 03/07/2018 a les 18:30h
Arxivat a: En moviment, Antoni Iborra, Ginesta Mary, GDT, Càrnies en Lluita, indústria agroalimentària, indústria càrnia
Imatge il·lustrativa
Dins la programació cultural i reivindicativa de les Llunes del Ter de l'Embarcador del Ter de Manlleu, des del Grup de Defensa del Ter impulsen un seguit de xerrades-debat entorn de diferents problemàtiques que afecten el territori.

La primera d'elles serà aquest divendres 6 de juliol a les 7 del vespre, entorn els efectes que té el negoci de la carn barata sobre el territori i sobre les condicions laborals. L’acte anirà a càrrec d’Antoni Iborra, advocat de Càrnies en lluita i de Ginesta Mary, presidenta del Grup de Defensa del Ter.
 

 
[EN MOVIMENT és una secció de Setembre per donar a conèixer el dia a dia dels moviments socials i de les entitats d'Osona i la Catalunya interior que treballen per la transformació social]
Guida Martín ensenyant una mostra del segell de qualitat de la XAREC
Guida Martín ensenyant una mostra del segell de qualitat de la XAREC | Sara Blázquez
01/01/1970
La xarxa de restauració cooperativa nascuda el 2013 s’obre al sector del turisme responsable per visibilitzar i enrobustir un model més enllà del que precaritza el treball, la comunitat i el territori | S’organitza a partir d’una cooperativa de serveis als projectes associats que ja té molt avançat el disseny d’un segell de qualitat dels establiments que treballen en la línia del Manifest presentat aquest dimecres a Barcelona
Mohammed Laghmari, en una concentració de Càrnies en Lluita
Mohammed Laghmari, en una concentració de Càrnies en Lluita
Mohammed Laghmari
01/01/1970
Article de Mohammed Laghmari, un dels vuitanta treballadors acomiadats a Le Porc Gourmet per no haver-se volgut canviar de falsa cooperativa | «Estic cansat de ser testimoni de com en ple segle XXI i en un país presumptament desenvolupat l’esclavisme, el masclisme i el racisme continuen sent molt presents en bona part dels escorxadors»
Augustine, a l'esquerra de la imatge, amb dues persones més també treballadores de Le Porc Gourmet, el dia de la protesta davant del Consell Comarcal d'Osona
Augustine, a l'esquerra de la imatge, amb dues persones més també treballadores de Le Porc Gourmet, el dia de la protesta davant del Consell Comarcal d'Osona
Roser Iborra
01/01/1970
«L’Augustine, que vam enterrar el dia 7 de juliol, era un refugiat de terra endins» | «L’Augustine havia estat acomiadat per no voler signar per una altra falsa cooperativa en contra dels seus interessos. Sense atur i sense recursos. Bandejat, arrossegat a la misèria perquè a les càrnies la dignitat no compta» | «Aquests dies, l’acord a Esfosa ens ha fet adonar que la lluita no és en va. Que també hi ha victòries»