Setembre | La Festa

Ovidi4 omple l'ETC per la Festa de Setembre

La festa també va servir per donar el tret de sortida a la campanya de guerrilla que Setembre ha fet amb l’estudi creatiu Partee per recordar que Setembre no depèn ni de grans empreses, ni de bancs, ni de subvencions, ni de publicitats

Setembre celebra el primer aniversari amb l’espectacle Ovidi4

| 27/03/2018 a les 13:43h
Arxivat a: Setembre, Ovidi4, Setembre, periodisme, Partee, El Gravat, Espai ETC, Natx TV
Un dels moments més emotius de la festa, amb l'homenatge a les dones combatives al so de la 'Cançó de fer camí' | Dolors Pena
Malgrat ser dies durs i complexos, actes com els de divendres, amb Ovidi4, són més necessaris que mai per cuidar-nos i refugiar-nos. Per això des de Setembre es va decidir ajornar una hora la Festa del primer aniversari de la publicació per donar suport i sumar-se a les mobilitzacions en suport del presos polítics i els polítics a l’exili catalans. Al final l'Espai ETC es va omplir de gom a gom, amb les entrades exhaurides des d'uns dies abans de la festa.

Després de l’espectacle, es va poder tastar la Croqueta de Setembre, feta pel restaurant El Gravat de Vic. Una croqueta vermella, amb un toc picant, de verdures, sense carn i sense gluten.
 

Les persones que van assistir a la festa van poder participar en l'elaboració dels cartells de la nova campanya de Setembre Foto: Dolors Pena


La festa també va servir per donar el tret de sortida a la campanya de guerrilla que Setembre ha fet amb l’estudi creatiu Partee, que van habilitar la sala d’exposicions de l’Espai ETC per recordar que Setembre no depèn ni de grans empreses, ni de bancs, ni de subvencions, ni de publicitats. Que només depèn de les persones que li donen suport. El públic va poder participar a la campanya pintant els cartells amb diversos materials vermells: pintura, esprai, retoladors, pintallavis, ceres, pintaungles, etc, després de veure el vídeo d'arrencada de la campanya fet per Natx.tv. La campanya continuarà en tots els actes en els quals participi Setembre i també es repetirà als carrers de Vic durant la Diada de Sant Jordi. Des de Setembre es convida a participar-hi i a compartir-ho a les xarxes amb el hashtag #JoSetembre.

Amb el mateix disseny s'han fet unes noves bosses de tela, que es poden aconseguir a través d’una col·laboració de 10 euros o de regal amb una nova subscripció, amb la promoció de 40 euros anuals.

Des de Setembre es fa arribar l'agraïment a totes les persones i entitats que van assistir a la Festa de divendres i que van col·laborar que fos un èxit.

Es poden veure totes les fotografies de Dolors Pena en aquest enllaç.
 

Marta Rovira i Anna Gabriel també van tenir un espai a l'escenari al costat dels Ovidi4 Foto: Dolors Pena

 

Totes les persones assistents a la festa van poder degustar la Croqueta de Setembre del restaurant El Gravat Foto: Dolors Pena

 

Els quatre músics amb algunes de les persones que van participar en l'organització de la festa Foto: Dolors Pena

 

L'eslògan de la nova campanya de Setembre, al vídeo que es va projecte durant la festa Foto: Dolors Pena

Safates de porexpan amb fruita en una botiga de productes ecològics de Gràcia | Arnau Comajoan
Arnau Comajoan Cara
01/01/1970
Arnau Comajoan escriu aquest article redefinint alguns conceptes entorn a l'anomenada «sobirania alimentària» a partir del seu periple per alguns establiments alimentaris suposadament ecològics de Gràcia | «La globalització del capitalisme ha aconseguit que trobem normal, necessari, un dret, menjar fruites de l'altra punta del món, com si no poguéssim viure perfectament alimentant-nos de les fruites (de temporada) que podem cultivar aquí amb les característiques del nostre territori i les condicions climàtiques que tenim»
Anna Ribas i Thaïs Serrà, al davant del CAP de Santa Eugènia de Berga | Anna Jordana
Ferran Domènech
01/01/1970
« Si han de portar el nen al metge perquè es troba malament han de deixar de treballar un dia» | «Tenen la part dolenta dels autònoms i la part dolenta dels assalariats» | El CAP de Santa Eugènia de Berga aten diàriament de lesions entre cinc i set treballadors de l'escorxador Le Porc Gourmet
Els cinc mossos asseguts a la banqueta dels acusats, aquest matí a l'Audiència de Barcelona | Jesús Rodríguez
Jesús Rodríguez
01/01/1970
Les víctimes denuncien fins a quaranta cops de porra en l'episodi viscut el maig de l'any 2014 durant el desallotjament del centre social barceloní | Els informes mèdics acrediten lesions i fractures al cap, l'orella, el braç o la mà, entre altres