en moviment | 'el carrer és nostre'

Es presenta a Vic 'El carrer és nostre', un relat sobre les arts escèniques de carrer

La presentació es farà aquest dissabte al migdia a la llibreria Foster&Wallace de Vic

Eva Marichalar i Sara Blázquez acompanyaran els autors a la presentació

| 12/02/2018 a les 18:43h
Arxivat a: En moviment
Imatge il·lustrativa
El proper dissabte 17 de febrer a les 12 del migdia tindrà lloc a la llibreria Foster&Wallace de Vic la presentació del llibre «El carrer és nostre», un relat sobre les arts escèniques de carrer a Catalunya des dels anys 70 fins l’actualitat escrit pels periodistes Aída Pallarès i Manuel Pérez. A la presentació estaran acompanyats per Eva Marichalar i Sara Blázquez, periodista de Dies d’agost i Setembre.

El llibre permet entendre què són i què signifiquen les arts de carrer, i permet reflexionar què suposen per a tots nosaltres com a possible significació primera de la democratització real de l’art. I dels carrers.

La presentació acabarà amb un vermut i la presentació de l’acció de Deriva Mussol, «El gust és nostre». 

 
[EN MOVIMENT és una secció de Setembre per donar a conèixer el dia a dia dels moviments socials i de les entitats d'Osona i la Catalunya interior que treballen per la transformació social]
Manifestació a Vic durant la vaga general feminista, el passat 8 de març
Manifestació a Vic durant la vaga general feminista, el passat 8 de març | Dolors Pena
Blanca Costa
01/01/1970
«Em dol veure com moltes dones veuen i parlen del feminisme com si fos el gran enemic, allò del què convé allunyar-se, quelcom extern que no les interpel·la per res.» | «Creieu que si no fos per aquelles dones revolucionàries i valentes que es van deixar les seves pells, avui tindríeu tot el què teniu?»
Valtònyc, durant la seva actuació a La Cabra en el marc de les Jornades Republicanes per la Llibertat d'Expressió a Vic
Valtònyc, durant la seva actuació a La Cabra en el marc de les Jornades Republicanes per la Llibertat d'Expressió a Vic | Dolors Pena
Thais Bonilla
01/01/1970
«Sembla més necessari que mai entendre que la llibertat d'expressió no és cap concessió, sinó que es una obligació el protegir-la, defensar-la i promoure-la.» | «Valtònyc, si res no canvia en les properes hores, serà el primer raper de la ‘democracia española’ empresonat per expressar la seva opinió en unes cançons en vers.»
Quim Torra, a la sortida del Parlament després de ser elegit president de la Generalitat
Quim Torra, a la sortida del Parlament després de ser elegit president de la Generalitat | Parlament de Catalunya
Josep Maria Martorell Calaf
01/01/1970
«Avui la pregunta no és si Quim Torra és més o menys xenòfob, si s’ha penedit prou pels seus tuits, si serà un titella de Puigdemont o se li rebel·larà... avui la pregunta és què farem nosaltres davant d’aquest nou episodi, què farem les persones de classe treballadora que lluitem per un nou país» | «Allò realment important de la Utopia és que ens vacuna contra l’economicisme, el pragmatisme, el reformisme... que prenen la part pel tot i es conformen amb negociar unes millors condicions d’explotació»