en moviment | 'el carrer és nostre'

Es presenta a Vic 'El carrer és nostre', un relat sobre les arts escèniques de carrer

La presentació es farà aquest dissabte al migdia a la llibreria Foster&Wallace de Vic

Eva Marichalar i Sara Blázquez acompanyaran els autors a la presentació

| 12/02/2018 a les 18:43h
Arxivat a: En moviment
Imatge il·lustrativa
Aquesta notícia es va publicar originalment el 12/02/2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El proper dissabte 17 de febrer a les 12 del migdia tindrà lloc a la llibreria Foster&Wallace de Vic la presentació del llibre «El carrer és nostre», un relat sobre les arts escèniques de carrer a Catalunya des dels anys 70 fins l’actualitat escrit pels periodistes Aída Pallarès i Manuel Pérez. A la presentació estaran acompanyats per Eva Marichalar i Sara Blázquez, periodista de Dies d’agost i Setembre.

El llibre permet entendre què són i què signifiquen les arts de carrer, i permet reflexionar què suposen per a tots nosaltres com a possible significació primera de la democratització real de l’art. I dels carrers.

La presentació acabarà amb un vermut i la presentació de l’acció de Deriva Mussol, «El gust és nostre». 

 
[EN MOVIMENT és una secció de Setembre per donar a conèixer el dia a dia dels moviments socials i de les entitats d'Osona i la Catalunya interior que treballen per la transformació social]
Roba estesa en un carrer de ciutat
Roba estesa en un carrer de ciutat | Peter Heeling
Roser Iborra
«No només hi veig una estigmatització de la pobresa, en aquesta ordenança absurda, sinó també una incapacitat estètica. No m'estranyaria gens que, allò que es vol amagar a casa, s'anés a fotografiar durant unes vacances a països considerats més exòtics (i més pobres...)»
Acció de denúncia davant del Mobile World Congress paral·lela al Mobile Social Congress de l'any passat
Acció de denúncia davant del Mobile World Congress paral·lela al Mobile Social Congress de l'any passat | Setem Catalunya
Les jornades aporten reflexió i debat entorn a elements de la indústria tecnològica silenciats en el Mobile World Congress, amb el qual coincideix en dates a Barcelona | Entre altres informes se’n presentarà un de recent d’Electronics Watch sobre la creixent incidència de les codicions laborals en fàbriques de la indústria electrònica a la Xina en els suicidis en aquell país
Les dones temporeres denunciants davant la Inspecció de Treball a Huelva, el passat mes de juny
Les dones temporeres denunciants davant la Inspecció de Treball a Huelva, el passat mes de juny | eldiario.es
Yousra Touri El Mansouri
Yousra Touri El Mansouri escriu sobre racisme i feminisme arran del cas d'abusos i assetjament sexual patits per les temporeres de Huelva | «L’odissea d’Ulisses va ser un passeig en comparació a les situacions de violència que viuen certes dones cis, lesbianes i trans en mans d’aquest sistema patriarcal, capitalista i racista. Una odissea és el que viuen un grup de temporeres de Huelva des de fa mesos.»