#Setembre1any

Setembre fa un any

«El motor i el finançament d'aquest projecte són les persones, que amb la seva subscripció fan possible que Setembre no depengui ni de la publicitat ni de bancs, ni grans empreses, ni subvencions»

Totes les subscripcions que es renovin o formalitzin abans del 31 de desembre seran a 40 euros, amb un 20% de descompte sobre el preu de tarifa

​Regala Setembre. Regala Periodisme

| 29/11/2017 a les 10:20h
Arxivat a: Setembre, periodisme, Setembre, Dies d'agost

Avui fa exactament un any que va néixer Setembre. No hem fet tot el que volíem fer i hem fet coses que ni ens imaginàvem! Mil gràcies a totes les persones que ens heu donat suport, sense vosaltres hagués estat impossible. El motor i el finançament d'aquest projecte són les persones, que amb la seva subscripció fan possible que Setembre no depengui ni de la publicitat ni de bancs, ni grans empreses, ni subvencions. Alerta, estem preparant més d'una sorpresa per celebrar-ho durant els propers mesos!

Seguim pedalant, tenint molt clar que el periodisme que no ens fem nosaltres ens el faran uns altres, i potser no ens agradaran els seus interessos. «La gent no s'adona del poder que té». Si us voleu subscriure i participar (a un preu de 40 euros si es fa o es renova la subscripció abans del 31 de desembre) ho podue fer omplint el següent formulari: http://elsetembre.cat/registre. Moltes gràcies!
Safates de porexpan amb fruita en una botiga de productes ecològics de Gràcia | Arnau Comajoan
Arnau Comajoan Cara
01/01/1970
Arnau Comajoan escriu aquest article redefinint alguns conceptes entorn a l'anomenada «sobirania alimentària» a partir del seu periple per alguns establiments alimentaris suposadament ecològics de Gràcia | «La globalització del capitalisme ha aconseguit que trobem normal, necessari, un dret, menjar fruites de l'altra punta del món, com si no poguéssim viure perfectament alimentant-nos de les fruites (de temporada) que podem cultivar aquí amb les característiques del nostre territori i les condicions climàtiques que tenim»
Anna Ribas i Thaïs Serrà, al davant del CAP de Santa Eugènia de Berga | Anna Jordana
Ferran Domènech
01/01/1970
« Si han de portar el nen al metge perquè es troba malament han de deixar de treballar un dia» | «Tenen la part dolenta dels autònoms i la part dolenta dels assalariats» | El CAP de Santa Eugènia de Berga aten diàriament de lesions entre cinc i set treballadors de l'escorxador Le Porc Gourmet
Els cinc mossos asseguts a la banqueta dels acusats, aquest matí a l'Audiència de Barcelona | Jesús Rodríguez
Jesús Rodríguez
01/01/1970
Les víctimes denuncien fins a quaranta cops de porra en l'episodi viscut el maig de l'any 2014 durant el desallotjament del centre social barceloní | Els informes mèdics acrediten lesions i fractures al cap, l'orella, el braç o la mà, entre altres